Botel: Huisje aan het water in Den Bosch

Vakantiehuis aan het water, aan de rand van de stad

Hoteldebootel is een unieke overnachtingsplek in Den Bosch. Het is een botel, ofwel een drijvend hotel, dat gelegen is aan de Dieze. De botel heeft twee kleurrijke gastenverblijven die voorzien zijn van alle comfort en luxe. Zo heb je een eigen vrijstaand buitenbad en -douche, een vierpersoons-sauna en een lekkere zithoek. De ruime en lichte vertrekken bieden een weids uitzicht over de deinende Dieze, de karakteristieke ‘gouden’ spoorbrug en de bruisende Tramkade.

Hoteldebootel is de perfecte plek voor een meerdaags bezoek aan Den Bosch. Je kunt de stad verkennen te voet, per fiets of per boot. De botel ligt op loopafstand van het centrum, dus je bent binnen een paar minuten ben je bij alle bezienswaardigheden.

Als je op zoek bent naar een huisje aan het water in Den Bosch, dan is Hoteldebootel de perfecte plek voor jou. Boek je botel vandaag nog en ervaar het zelf!

Info & Reserveren

Slapen in een huisje aan het water

Twee kleurrijke drijvende gastenverblijven

Ruimte en comfort

Buitenbad, binnenbios, sauna en ruim terras

Buiten in de stad

Ontspannen in je vakantiehuis aan het water aan de rand van de stad

Boek een uniek huisje aan het water in Den Bosch

Hoteldebootel bestaat uit twee unieke huisjes aan het water in Den Bosch. Walrust en Nachtponton zijn qua oppervlakte en faciliteiten vrijwel identiek, maar de verschillen zitten ‘m in indeling en detail.

Walrust

Walrust is een ontwerp van Victor. Deze botel kenmerkt zich door de grote, open en lichte woonkamer. Dat maakt deze ruimte, mede door de beamer met groot scherm, naast bijzonder overnachten in een vakantiehuis aan het water ook zeer geschikt voor een zakelijke meeting, zoals een brainstorm of zakenlunch. Leuk als je eens een originele, inspirerende vergaderlocatie zoekt! Walrust heeft twee slaapkamers benedendeks en een comfortabele tweepersoons-slaapbank in de woonkamer. Ochtendmensen kunnen met een vers kopje koffie genieten van de zonsopkomst met uitzicht op de binnenstad en de Bossche Kraan.

Nachtponton

Nachtponton is een creatie van de hand van Marjolein. Voor liefhebbers van avondzon en weidse uitzichten over het water is dit een uitstekende keuze. Nachtponton geeft je direct bij binnenkomst het warme en knusse ‘tiny house’-gevoel. Dit huisje aan het water heeft drie slaapkamers, waarvan twee benedendeks en een boven. Geniet met een wijntje van mooie luchten en de zonsondergang op het ruime, deels overdekte terras en laat je meevoeren naar dromenland door de deining van de botel op de Dieze. Heel bijzonder overnachten!

Beide huisjes staan garant voor een unieke en onvergetelijke overnachting op het water in Den Bosch. Jouw vakantiehuis aan het water!

Reserveer nu je verblijf!

Reserveer dit unieke vakantiehuis aan het water in Den Bosch

Zowel Walrust als Nachtponton is een uniek vakantiehuis aan het water in Den Bosch. Liggend aan de Tramkade Den Bosch [link invoegen], een levendige en opkomende buurt aan de rand van de stad. De Tramkade maakt deel uit van het toekomstige Zuid-Willemspark en de Bossche Stadsdelta, een park met een lengte van 12 kilometer dat volop ruimte zal bieden aan cultuur en recreatie.

Je zult zien, het is een prachtig houten huisje aan het water met een groen sedumdak en een groene gevel. Het huisje is smaakvol ingericht met duurzame materialen van hoge kwaliteit. Er zijn in beide botels zes slaapplaatsen, een badkamer, een woonkamer met open keuken en een groot terras met uitzicht op de Dieze.

De omgeving van Hoteldebootel is zeer gevarieerd. Je kunt direct vanaf het huisje de Bossche binnenstad in, maar je kunt ook de natuur in trekken. De Moerputten, de Gement en de Bossche Broek zijn bijvoorbeeld prachtige natuurgebieden nét buiten de stad.

Bootje huren bij je vakantiehuis aan het water? Dat kan!

Bij Hoteldebootel kun je ook een bootje huren! Ideaal om vanaf het water de Bossche binnenstad of omliggende gebieden te verkennen. De comfortabele elektrische sloepjes zijn ideaal voor beginnende vaarders!

Bootje huren

Volgende